国际合作与交流处(港澳台办公室)
外籍教师来校后的管理程序
发布时间: 2007-01-03     发布人:     访问次数: 1103

外籍教师来校后的管理程序
1.              发给《外国人在南京须知》,本院外教管理规定以及留言条。
2.              到本校的24小时内,去雨花区公安分局报户口,登记。
3.              照相,2寸照片6张。
4.              南京市卫生检疫局领取健康合格证。
5.              去江苏省外事办公室专家处办理专家证。
6.              南京市公安局出入境管理处办理居留证。
备注:所有手续需在外教入境后30天内完成。

The Administration of Foreign Teachers

1.   Distribute “Regulations for Foreign Nationals in Nanjing”, Regulations of Sanjiang College and Leave Message Paper to every teacher.
2.   Foreign Teachers should get registration in YuHua District Police Station within arriving 24 hours.
3.   Take photos,6 pieces.
4.   Get the Expert Certificate from the Jiangsu Provincial Foreign Affairs Office.
5.   Get the Residence Permit from Nanjing Public Security Bureau.
Note:All procedures should be finished within 30 days of entry into China.
Foreign Affairs Office, Sanjiang University

外国人教師来校時の管理手順

1.     「外国人在南京須知」、本校の「外国人教師管理規定」および「外出時の伝言メモ」の用紙を支給する。
2.     本校到着後24時間以内に雨花区公安分局で外国人登録をする。
3.     2寸の写真を6枚用意する。
4.     江蘇省外事公務室専家課にて居留証の手続きをする。
5.     南京市衛生検疫局にて健康合格証を取得する。
6.     南京市公安局出入国管理課にて居留証の手続きをする。

※   すべての手続きは外国人教師到着後30日以内に処理すること。

三江学院外事部